OVER RINUS

RINUS Hairstyle & Visagie is een eigentijdse dames- en herenkapsalon met een persoonlijke benadering. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, professionele knip- en kleurtechnieken en behandeling met zorgvuldig geselecteerde topproducten. Daarnaast bieden wij speciale hair wellness behandelingen.

Ons team hairstylisten wordt regelmatig getraind in vaktechniek en is op de hoogte van de laaste updates en nieuwste trends op het gebied van ‘hairfashion’ en verzorging.

Persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid en perfecte kwaliteit staan bij ons altijd voorop! Wij houden van op maat service verlenen door iedereen die aandacht te geven die bij hen past.

Kapsels zijn meer dan alleen een trend. Ze weerspiegelen iemands levensstijl, gevoelens en stemmingen – ze maken deel uit van uw persoonlIjkheid. Daarom kunt u bij RINUS Hairstyle & Visagie terecht voor de laatste trends en meer… voor een nieuwe uitstraling, een nieuwe levensstijl of zelfs nieuwe persoonlijkheid.

RINUS Hairstyle & Visagie heeft speciale prijzen voor kinderen. Kom gauw eens langs…

 
 

HAIR WELLNESS

Wij beschikken over een apart gedeelte in onze salon voor Hair Wellness behandelingen.

Kerasilk | hair wellness

Kerasilk exclusieve technologieën – het resultaat van Goldwells nieuwste research – gecombineerd met de allerbeste ingrediënten, werken actief in op de haarstructuur.

Voor het eerst aangeboden: vijf op de klant af te stemmen salonservices voor uitzonderlijke en langdurige resultaten plus salonexclusieve verzorgingsproducten voor thuis, die je salonresultaten verlengen.

De Kerasilk Keratin Treatment Service biedt een langdurige verandering naar perfect glad en zacht haar, 3–5 maanden. Het geheim: effectief werkende KeraShapeTechnology. Simpelweg fantastisch!

KERASILK CONTROL

Met keratine en vloeibare zijde, voor onhandelbaar en pluizend haar, reinigt mild en geeft souplesse.

KERASILK RECONSTRUCT

Met keratine en Hyaloveil™, voor gestrest en beschadigd haar, reinigt mild en voedt.

KERASILK REPOWER


Met keratine en elastine, voor fijn/slap haar, milde, lichtgewicht reiniging, perfecte basis voor volume en volheid.

KERASILK REPOWER ANTI-HAIRLOSS


Met Procapil™* en t-Flavanone, voor dunner wordend, slap haar, milde, lichtgewicht reiniging, perfecte basis voor volume en volheid.

KERASILK COLOR


Met keratine en tamanu olie, egaliseert de haarstructuur voor een gebalanceerde kleurpenetratie van de aanzet tot in de punten.

 

 
 

VISAGIE

Je hoeft geen fotomodel te zijn om er mooi uit te zien. Schoonheid zit in kleine dingen. Een goede beautyroutine en de juiste make-up kunnen nèt dat subtiele verschil betekenen, waarmee je je omgeving zult verbazen.

Met de cursus Visagie ontdek je de schoonheid in jezelf.

Je leert niet alleen alles over opmaak technieken, maar je krijgt ook practische adviezen voor een stralend uiterlijk. Tevens kun je je kennis direct toepassen op jezelf of een vriendin! Lees hieronder meer over de cursus.

De cursus Visagie is ontwikkeld door ervaren docenten visagie zoals Rinus Snijders. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van visagie.

WANNEER START DE CURSUS
Wij geven regelmatig Visagie cursussen. Zodra de nieuwe planning bekend is zullen wij dit op de website vermelden.

 

PORTFOLIO

PRODUCTEN

  • HOME
  • HOME
  • HOME
  • HOME
  • HOME
  • HOME
  • HOME

NEWS

VACATURE

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij zoeken een styliste/topstyliste (m/v) met ervaring vanaf 24 uur per week in onze exclusieve salon.

Heb jij ervaring en ben je op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen, neem dan telefonisch contact op met Rinus Hairstyle & Visagie in Heerlen voor een afspraak. Telefoon 06-46081944 Rinus Snijders

 

OPENINGSTIJDEN

ma. gesloten
di. 08.00 – 18.00 uur
wo. 08.00 – 18.00 uur
do. 08.00 – 18.00 uur
vr. 08.00 – 18.00 uur
za. 08.00 – 14.00 uur

Wij werken uitsluitend volgens afspraak om iedere klant de juiste aandacht en tijd te geven.

Bel even 045 – 571 0595 of loop binnen om een afspraak te maken.

CONTACT

RINUS Hairstyle & Visagie
Deken Nicolayestraat 20
6411 CM Heerlen

T +31 (0)45 – 571 05 95
E rinus.hairstyle@hotmail.com

Klik hier voor de routebeschrijving

STAGE/COACH

Rinus Hairstyle & Visagie is al meer dan 20 jaar een erkend leerbedrijf. Ben je op zoek naar een stageplek? Kom dan bij ons langs om jezelf voor te stellen, neem je CV mee met daarin opgenomen je persoonlijke gegevens, pasfoto, opleiding en contactgegevens.

Of als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, stuur dan je CV met motivatie naar rinus.hairstyle@hotmail.com.

Wij bieden alleen aan leerlingen van erkende opleidingen een stageplek.

copyright 2017 Rinus Hairstyle & Visagie 

powered by Artdustries! Vormgeving & Multimedia

Scroll Up